View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0006354Multi Theft Auto : San AndreasClientpublic2011-08-22 10:42
ReporterBober Assigned ToTalidan  
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status closedResolutionfixed 
Target Version1.1 
Summary0006354: MTA dont show polish special characters in chat
Description

^
http://img692.imageshack.us/img692/7058/mtascreen20110812222723.png

TagsNo tags attached.

Relationships

child of 0006375 closed New issues Unicode issues 

Activities

x86

2011-08-12 22:30

administrator   ~~0014249

Does it work in this version ?
http://nightly.mtasa.com/mtasa-1.1-untested-2978-20110810-net41B8.exe

Bober

2011-08-12 22:36

viewer   ~~0014250

yes - in 2978 mta show polish special characters

jhxp

2011-08-12 22:41

administrator   ~~0014251

Last edited: 2011-08-12 22:47

Confirmed. They show fine on r2978, while on r2989 they are displayed incorrectly.

Win 7 SP1 x64 (Polish)

Edit: They also show fine on r2985.

Bober

2011-08-12 22:51

viewer   ~~0014254

Last edited: 2011-08-12 22:54

i too test in Win 7 SP1 x64 (Polish)

x86

2011-08-12 23:38

administrator   ~~0014255

Related to: http://code.google.com/p/mtasa-blue/source/detail?r=2988

TreN

2011-08-13 12:11

viewer   ~~0014258

Confirmed on 2994.Also incorrect with cyrillic/russian messages.Correctly only english messages.
Screen:http://savepic.net/1846574.png
Revert 2988 and this can be fixed, i think.

Picard

2011-08-13 18:42

updater   ~~0014260

Issue automatically marked as fixed by mantisbot ( Fixed in http://code.google.com/p/mtasa-blue/source/detail?r=2996 )

Hyunsu2

2011-08-15 11:04

viewer   ~~0014290

Korean is also incorrect in chat.
Sorry to my bad english

Issue History

Date Modified Username Field Change